Hirdetés

Aliens: Fireteam Elite, Hades és Quake - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csapatunk tagjai mindenféle játékokat kipróbálnak a napokban: régit, újat és még olyat is, ami átmozgat.

Hirdetés

Ha nem is a szerkesztőség fele, de elég sokan rácsavarodtak közülünk a Hades nevezetű indie csodára, és naphosszat a görög alvilágban kergetik a dicsőséget, és próbálják elkerülni a kegyetlen véget. A többiek xenomorfokkal, mongolokkal és az apokalipszis túlélőivel hadakoznak, no meg a felesleges kilókkal. Nem titok, hogy az utóbbi nyújtja a legnagyobb kihívást.

Mellesleg pedig ha mi elárultuk, mi pörög épp nálunk, akkor tegyetek így ti is a sportszerűség jegyében. Plusz felfoghatjátok az egészet emberbaráti cselekedetként, hiszen nem kizárt, hogy mások épp a ti javaslatotokra fedezik majd fel az új kedvenc játékukat.

Hirdetés

HP - Végre befejeztük családilag a Mass Effect első részét, így léphetünk tovább a folytatásra. Emelllett Ghost of Tsushima pörög még folyamatosan, Iki szigete nem szabadítja fel saját magát, de persze sikerült annyira rákapnom a hangulatra, hogy tantrikusan nyújtom az élményt, és most éppen otthon vadászgatom a rókalyukakat és hőforrásokat, hogy egy kérdőjel se maradjon a térképen. Imádom.

Paca - Erőt vettem magamon, és nagy lendülettel nekimentem a Far Cry New Dawnnak, amivel sikerült is haladnom valamennyit. Egy kicsit rá vagyok pörögve a Far Cry 6-ra, de most ezzel kell beérni, legrosszabb esetben is csak jobban fogom értékelni a következő részt. Egyébként pedig megjelent a Pandemic következő kiegészítője magyarul, óriási a kísértés iránta, ha a barátnőmmel nem a város két különböző pontján karanténoznánk épp, már tutira azt próbálgatnánk a hétvégén.

Kaci - Nagyon nehezen vettem rá magam bármilyen testmozgásra az elmúlt években. Aztán másfél hete kipróbáltam a Ring Fit Adventure-t, és teljesen a rabja lettem. Pár napja az esti filmnézés közben is eszembe jutott, hogy még néhány pályát meg kéne csinálni, pedig aznap már túl voltam egy edzésen. Tuti, hogy a hétvégén sem hagyok ki egy napot sem.

Szada - Teszek még pár órát a King's Bounty 2-be valószínűleg, mert kíváncsi vagyok, hova fut ki a történet, de már nagyon hívogat a Game Passba bekerült Hades is, szeretném megtapasztalni, hogy mi az, amiről az ismerőseim ódákat zengtek.

Tonight - Nagy nehezen átverekedtem magam az Assassin's Creed Odyssey eposzi léptékű kalandján, úgyhogy rögtön választottam is egy újabb, hasonlóan rövid és gyorsan kipörgethető játékot, a Ghost of Tsushimát. Nagyon tetszik a történelmi témaválasztás és a hangulatvilág is, úgyhogy valószínűleg ezt sem fogom egyhamar megunni. Emellett azt is remélem, hogy be tudom majd fejezni azt a pár órát, ami még hátravan a Final Fantasy VII Remake-ből.

Hunter - Nagyon szeretnék leülni, és csak egy napig nem csinálni semmi mást, mint Final Fantasy XIV-ben kasztokat szintezni. Remélem, hogy ez vasárnap össze is jön, és akkor én leszek a legboldogabb 80-as Catboy a világon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

MattMadzz - A hétvégén megpróbálom rávenni a haverokat egy kis CS:GO-ra, hogy előröljünk végre néhány idegszálat, ha pedig erre nem lesznek kaphatóak, egyedül pusztítom az agyam League of Legends-ben vagy a Modern Warfare multijában.

Kivi - Elég kevés időm lesz játékra ezen a mozgalmas hétvégén, de mindenképpen kipróbálom a Call of Duty Vanguard alpha verzióját. Kontrollerrel sokkal kevésbé vagyok ügyes, de annyi baj legyen, a játék hangulata így is át fog jönni.

Gucs - Sikerült pontot tennem a Resident Evil Village történetének végére, és már most nagyon szívesen játszanám az esetleges következő részt, ami azt hiszem, jól tükrözi, hogy eléggé bejött a kaland. Egye fene, a folytatás helyett egyelőre beérném a Resident Evil 4 remake-kel is. Ám időközben az Xbox Game Passnek hála már fel is került a gépemre a Hades, amiről elég jó véleményeket olvastam, és az első próbakört követően nem is tűnik rossznak, szóval jó eséllyel a Supergiant Games mókája lesz terítéken a hétvégén is.

Zs - Végre befejeztem a Monster Hunter Stories 2-t. A végén nagyon meglepett, hogy össz-vissz 50 óra volt, mert minimum 150-nek éreztem. Na mindegy, így viszont végre belevethetem magam a Hadesbe a Game Passen, illetve lazításként a Switchen pörgetem a ráncfelvarrott Quake-et is.

Chava - Alien, Predator és AvP filmmaratont tartunk a párommal, természetesen az Aliens: Fireteam Elite megjelenése szolgáltatja ehhez az apropót. A játékkal kapcsolatos első benyomásaim meglehetősen vegyesek, de rövidesen bővebben is kifejtem, hogy mi tetszett benne és mi nem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)