Hirdetés

A legfurcsább Alien játék jön, ahol a golyó neve: Halál

|

Míg az Alien: Isolationben csak a hangját hallhattuk, a Zen Studios játékában teljes alakban jelenik meg az Alien filmek főhősnője. Meg persze az Alien maga is.

Hirdetés

Továbbra is gyártja a zseniális flipperasztalokat a magyar székhelyű Zen Studios csapata. A következő hármas csomag az Alien filmek körül forog, de sajnos nem úgy hívják, hogy A golyó neve: Halál.

Az Aliens vs. Pinball (azért ez sokkal jobb név, elismerem) csomag három asztala közül az egyik az 1986-os Aliens (A bolygó neve: Halál) film, a másik az Alien: Isolation játék, a harmadik pedig Alien vs. Predator alapján készült el. Az asztalokon láthatjuk a főszereplőket, és szokás szerint játszhatunk különböző minijátékokat is, miközben a filmekből és játékokból kölcsönvett hangok szólalnak meg. A csomag PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra április 26-ától lesz megvásárolható a Zen Pinball 2-höz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)