Hirdetés

Aliens vs Predator - Akcióban a tengerészgyalogosok

|

A legújabb Aliens vs Predator trailerben nehéz helyzetbe kerülnek az emberiség legjobb katonái. Van esélyük a túlélésre?

Hirdetés

Érthetetlenül hosszú szünet után (Az Monolith-féle Aliens vs Predator 2 2001-ben jelent meg) tér vissza a monitorokra és a TV-k képernyőire a savas vérű idegenek, a dicsőségre éhező vadászok, és a nagypofájú tengerészgyalogosok viadala.



Személy szerint sajnálom, hogy az Aliens RPG leállítása, és az Aliens: Colonial Marines elhalasztása volt az ára annak, hogy a Rebellion (az első Aliens vs Predator alkotói) elkészíthesse a szépemlékű sorozat újabb felvonását. Ugyanakkor alig várom, hogy cimboráimmal újfent önfeledt heteket és hónapokat töltsünk többszereplős játékmódjával, ami a három teljesen eltérő megközelítést igénylő faj miatt garantálja a változatosságot.



Mindig is kedvencem volt a tengerészgyalogos. Brutális tűzereje ellenére tipikusan az a karakter, amelyik az űzött vad szerepében menekül, s próbálja óvni hajszálon függő életét. Ugye hogy nincs is borzongatóbb a mozgásérzékelő diszkrét pittyegésénél? Lehet persze, hogy csak én érzem ezt így, s másokat inkább villanyoz fel az Alien fürgesége, falmászó képessége, vagy esetleg a Predator fejlett technológiája és nyers ereje. Az Aliens vs Predator mindhárom csoportnak nyújthat valamit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)