Hirdetés

Aliens vs. Predator bejelentés és teaser

|

Hivatalosan bejelentették az emberekre legveszélyesebb idegen életformák visszatérését, 2010 elején várható az Aliens vs. Predator megjelenése.

Hirdetés

Keménykötésű és kalandvágyó bányászok a BG-386 planétán hatalmas méretekkel rendelkező ősi piramisra bukkannak, mely félelmetes titkot rejteget. Történelmi felfedezésüket követően hirtelen minden rosszra fordul, miután kíváncsiságuknak köszönhetően az építményben szunnyadó „rosszindulatú intelligenciát” felébresztik. Legnagyobb meglepetésükre Predatorok érkeznek a felfedezés helyszínre, hogy az emberi ostobaság miatt megpiszkált, komoly savtartalékokkal megáldott földönkívüli lényeket apró cafatokra szaggassák.

Az Aliens vs. Predator egyjátékos kampánya esetében mindhárom fajjal végigjátszhatjuk a történetet, szerencsére számos ponton kapcsolódnak egymáshoz a különböző szemszögből bemutatott sztorik, valamint több esetben is teljesen összemosódnak a szálak. Ennek fényében ugyanazokat a jeleneteket átélhetjük a tengerészgyalogos vagy a plafonon függeszkedő Alien perspektívájából. Multiplayer módozatában továbbfokozódnak az izgalmak, voksoljunk bármelyik karakter mellett, biztosak lehetünk benne, hogy a singe-player küldetésekben erőltetett játékstílust elfelejthetjük. Az Aliens vs. Predator megjelenésére 2010 elején számíthatunk asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)