Hirdetés

Aliens vs. Predator demo holnap!

|

Azt eddig is tudtuk, hogy lesz demo a Sega Aliens vs. Predator című játékából, csak azt nem tudtuk, mikor.

Hirdetés

Most már kiderült: honlap jön el a napja!

Mindhárom platformra elvileg egyszerre jelenik meg a demó, így a PC-s, Xbox 360-as és a PS3-as demo is elérhető elsz holnap.

A holnap megjelenő "mű" online multiplayer demo lesz, amelyben alienek, predatorok vagy tengerészgyalogosok lehetünk - egymás elleni deathmatchban lehet a képességeket tesztelni a Refinery nevű térképen.

Jason Kingsley, a Rebellion elnöke és kreatív igazgatója a következőket nyilatkozta: "a multi már az eredeti Aliens versus Predatornak is szerves része volt 1999-ben, s megtartottuk a klasszikus játék hangulatát az új Aliens vs. Predator multiplayerével. A demo segítségével minden játékos betekintést kaphat mindhárom ikonikus faj képességeibe, kitapasztalhatja erősségeiket, gyengeségeiket és készen állhat a játék megjelenésére."

Az Aliens vs. Predator PC-s demoja Steamen jelenik majd meg, míg a konzolosok Xbox Live-on és PlayStation Networkön át szerezhetik be.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)