Hirdetés

Aliens vs. Predator - DX11 támogatást kap

|

A Rebellion büszkén jelenti, hogy az Aliens vs. Predator elképesztően szép lesz, köszönhetően a DX11 támogatásnak.

Hirdetés

Sosem paráztunk még úgy játékbéli pixelszörnyetegektől, mint majd fogunk az Aliens vs. Predator dögjeitől. Ezzel a hangzatos kijelentéssel indít a Rebellion, amikoron is közlik, hogy legújabb játékuk biza DX11 támogatást kap.

A Rebellion szerint a DX11-el olyan lehetőségek nyíltak meg előttük, mint még soha (meglepő), és ők nem is haboznak maximálisan kihasználni az előnyöket. A Shader Model 5.0 csodásan élethű árnyékokat eredményez, és az Aliens vs. Predator karakterei is olyan szinten élethűek lesznek, amennyire ez lehetséges egy predator, vagy alien esetében. Ez egy teljesen jó hír, most már csak azt kell kitalálnom, hogyan adom be a nejemnek, hogy márpedig nekem muszáj új VGA kártyát vennem....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)