Hirdetés

Aliens vs. Predator gépigény

|

A Rebellion és a Sega kettőse végre lerántotta a leplet a közelgő sci-fi horror rendszerkövetelményéről.

Hirdetés

Ha az univerzum talán legtökéletesebb életformája és a legnagyobb vadásza összetalálkozik az emberiség képviselőivel, az csakis egy dolgot jelenthet: annyi szétlocsolt hemoglobint, kifordult bélrendszert és letépett végtagot, amennyit az összes "péntek 13-án, halloweenkor az álmok mezején randizik Jason Vorhees, Michael Myers és Freddy Kruger"-filmben együttvéve sem láthattunk.



Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Aliens vs. Predator néhány napja bemutatott, kivégzésekkel teli videója. No de mi kell ahhoz, hogy a februárban érkező drágaság megmozduljon a képernyőn? Egy PS3, vagy egy X360 játékkonzolon túl leginkább egy erős konfiguráció.



Alant találjátok az Aliens vs. Predator hivatalos rendszerkövetelményét, ám nem árt észben tartani, hogy a DirectX 11-es gyönyör tökéletes kiélvezéséhez még az ajánlottnál is jobb összeállításra lesz szükség.

Minimum:
Windows 7/ XP/Vista
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 128 MB RAM (NVIDIA 6600 vagy jobb, ATI X1600 vagy jobb)

Ajánlott:
Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400
2 GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 512 MB RAM (NVIDIA 8800-as széria, ATI HD2900 PRO vagy jobb)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)