Hirdetés

Aliens vs. Predator - Kamerás idegen

|

Saját szemszögből láthatjuk garázdálkodni a savas vérű organizmust.

Hirdetés

Nagyon sokat várnak a ragadozó, az idege, valamint a gyarmati tengerészgyalogosok rajongói a Rebellion Aliens vs. Predator címmel jövő év elején megjelenő játékától.



Fontos, hogy kiemelkedő legyen, különben sehogy sem lesz képes lenyomni a Sega a játékosok torkán azt a békát, amit az Aliens RPG törlése, valamint az Aliens: Colonial Marines elhalasztása jelent.
Az eddig kiadott videókban elsősorban a tökéletes vadászt láthattuk ténykedni, aki fizikai erő tekintetében felülmúlja a vérszomjas idegeneket, ráadásul az emberekénél jóval fejlettebb technológiával bír, nem csoda, hogy multiban általában ő a játékosok favoritja. A tengerészgyalogost csak egy rövidke trailer erejéig vehettük szemügyre, a játékmenetet bemutató videók mindmáig csak a predatort érintették.



A világhálóra tegnap felkerült kamerás felvétel az irányítás szempontjából nem kevés kihívást jelentő alient mutatja be. A lefilmezett jelenség minősége kifogásolható ugyan, a legnagyobb problémát mégis az jelenti, hogy fel-alá sétáltak az emberek a képernyő előtt, a legkevésbé sem zavartatva magukat a kamerától. Persze ettől függetlenül is érdemes megnézni az Aliens vs. Predator trojkájának legnyálkásabb tagjáról készült filmecskét, hiszen a Sega nem kényeztet el bennünket se képekkel, se videókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)