Hirdetés

Aliens vs Predator - lesz demó

|

Hogy mikor, milyen platformokra, vagy egyáltalán mit fog tartalmazni, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy lesz.

Hirdetés

"Lesz demó. Ennyit mondhatunk egyelőre" - nyilatkozta az Aliens vs. Predator vezető dizájnere, Alex Moore az AvPGalaxy-nak. Jófejek ezek a bőbeszédű játékfejlesztők, nem? Nem tudjuk, hogy a játék február tizenhatodikai megjelenése előtt vagy után, hogy mindhárom platformra-e, illetve hogy mit próbálhatunk ki benne, de előbb-utóbb erre is fény derül.

Ami nagyon valószínű, hogy PC-re lesz, ugyanis nem régen a Rebellion azt mondta, a számítógépes tábor nagyon sokat segített nekik a fejlesztésben, így illene nem kihagyni őket az egyenletből. Várjuk szeretettel és kíváncsian mind az Aliens vs. Predator-t, mind annak kipróbálható verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)