Hirdetés

Aliens vs. Predator - lesznek dedikált szerverek

|

A dedikált szerverek körül most nagy volt a felhajtás, mióta a Modern Warfare 2 felkavarta az állóvizet, és az AVP-ről is rossz pletykák keringtek.

Hirdetés

Miután kezd leülni a Modern Warfare 2 körüli köd, az emberek is kezdik visszanyerni régi mivoltjukat, és végre a játékvilágban másról is hallani. A Rebellionnál valami nagyon ütős készülget, ez pedig az Aliens vs. Predator, amiben, mint azt ma megtudhattuk, lesznek dedikált szerverek.

"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szervereket az Aliens vs. Predator PC verziójába." - nyilatkozta a Rebellion CEO-ja, Jason Kingsley. "Mi is legalább annyira, várjuk a játékot, mint a játékosok!". Lehet, hogy ez az egész csak egy szándékosan kavart botrány volt, de örülünk neki, hogy nem marad dedikált szerverek nélkül az Aliens vs. Predator.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)