Hirdetés

Aliens vs Predator - "Van három sz*r értékelés"

|

A Rebellion vezérigazgatója szerint indokolatlanul húzták le a jenkik az Aliens vs Predatort

Hirdetés

Nem túlságosan elégedett Jason Kingsley az angol Rebellion vezérigazgatója az Aliens vs Predator nemzetközi értékeléseivel, legalább is hárommal biztosan, amelyek mindegyike a tengerentúlon született. Átkozott jenkik!

"Van három teljesen sz*r és különc amerikai értékelés. Némelyik ezek közül megbocsáthatatlanul rossz." -mondta. "Ha ezeken nem számítjuk bele, akkor egy közepesen magas pontszámot kapunk." - tette hozzá. Micsoda igazság! Csak sajnos minden játékra igaz, hogy ha nem számítjuk a legrosszabb pontszámokat, akkor magasabb összpontszámot kapunk. Az Aliens vs Predator a Metacritic oldalán jelenleg 73, 67 és 65 százalékon áll a PC, Xbox 360 és PS3 platformokon haladva. Ezek közül a Gamespot (ki más?) PC-s lehúzása 55 ponttal jutalmazta a játékot, de ha ezt és a legnagyobb pontszámot (85) nem számítjuk, akkor is csak 75-ös átlagot kapunk. Ha kritikai sikerről nem is, pénzügyiről mindenképp beszélhetünk. Hiszen jelenleg az AvP az Egyesült Királyság leggyorsabban fogyó címe 2010-ben. Nem is csoda, hogy a Rebellion már a folytatáson gondolkodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)