Hirdetés

Alienware szupercpu

|

Valószínűleg akinek a birtokában van egy Alienware cucc, vagy egy általuk összerakott számítógép az már arra is azt mondja, hogy ez egy csúcsszuper alkotás az átlaghoz képest. Azonban az Alienware csapata együttműködve a floridai egyetemmel Észak-Amerika déli részén most egy szuperszámítógépet tervez és készít el. A monstrumnak már nem éppen nevezhető darabot többek közt használják majd hurrikánok útvonalának megállapítására, tárgyak követésére és nagyon sok tudományos célra, mely rengeteget segíthet az ottani egyetemnek és diákjainak. Aki esetleg kíváncsi miből készül a túrós béles, látogasson el ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)