Hirdetés

Alig 500 mod kell, és a Skyrimből Dark Souls lesz

|

Látod, Bethesda? Ez történik, amikor nem arra koncentrálsz, amit a rajongók szeretnének.

Hirdetés

A Bethesda megint kiadja a The Elder Scrolls V: Skyrimet, a The Elder Scolls VI-tal még sehol sem tart (ugyebár megelőzi a Starfield), és ráadásul az Elden Ring is csak januárban érkezik. Mit tehet ilyenkor egy rajongó? Egyszerűen szétmodolja a Skyrimet, és abban játssza a Dark Soulst.

Legalábbis HeavyBurns - akinek már 2020-ban is volt egy hasonló projektje - épp ezzel foglalja el magát, sőt ezúttal még jobban rá akar feküdni a témára.

Hirdetés

Elmondása szerint az első Dark Souls projekt során kihagyott egy rakat olyan modot, melyek sokat segíthettek volna a játék érzetén.

"Van rengeteg szörny, fegyver, páncél, UI és hang mod, amiknek létezéséről egyszerűen csak nem tudtam annak idején, azóta pedig értelemszerűen növekedett a jobbnál jobb kiegészítések száma."

HeavyBurns jelenleg 30-40 főbb moddal dolgozik azon, hogy átültesse a Dark Souls szörnyeit és játékélményét a Skyrim világába, de ha összeszámolnánk mindent, amit az átalakításhoz igénybe vesz, akkor mostanra körülbelül félezernél járnánk.

"Mindig is hatalmas rajongója voltam a Dark Soulsnak és az Elder Scrollsnak Ezért olyan izgalmas számomra, hogy összeolvasszam a kettőt egy nemcsak érdekes, de szórakoztató csomagba, amit jó érzés játszani, és ami nagyon jól mutat videón is."

A modder a saját YouTube-csatornáján fogja bemutatni a végeredményt, így azt érdemes lesz figyelemmel követni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)