Hirdetés

Alig, hogy elrajtolt, máris le kellett lőni a Battlefield 2042 első eseményét

|

Súlyos hibák keserítették meg a limitált ideig futó The Liquidators játékosainak életét.

Hirdetés

Magyar idő szerint délelőtt tízkor indult el a Battlefield 2042 első játékbeli eseménye, a járműves harcot mellőző The Liquidators, de fél órával később kénytelen volt lefújni a DICE, miután kiderült, hogy a fejlődésrendszer megmakacsolta magát, és felmutatta a középső ujját a világnak. A fejlesztők teljes joggal úgy gondolták, hogy jobb szünetet elrendelni, és villámgyors tűzoltásba kezdeni, mintsem később amiatt mea culpázni, hogy nem a feloldottnak mutatott felszerelést nem lehetett használni, továbbá a megszerzett jutalmak és a fejlődés nyilvántartása sem pont úgy zajlott, ahogy kellett volna.

A kellemetlenségről a Battlefield support Twitter-fiókja tájékoztatta a pórul járt játékosokat, akik egyúttal ígéretet kaptak rá a fejlesztőktől, hogy még a nap folyamán kijavítják a hibákat, és akkor nyugodtan vissza lehet majd térni a The Liquidators eseményhez.

Hirdetés

Bár végül viszonylag rövid idő alatt sikerült minden felmerült problémát elhárítani - délután négytől újfent nekiláthattak a játékosok a jutalmak hajszolásának - az újabb malőr aligha javít a Battlefield 2042 megítélésén. A kampányt a multiplayer kedvéért hanyagoló epizódról állítólag az EA és a DICE sem mondott még le, de naiv dolog lenne csodát várni azután, hogy a ponttábla kijavítása és az első szezon tartalmainak összerakása is egy örökkévalóságig tartott.

Ti játszotok még a Battlefield 2042-vel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)