Hirdetés

Alig két év után megérkezett a Gran Turismo 6 pályakészítője

|

Örüljünk együtt, hogy a fejlesztők még mindig nem hagyták pihenni a versenyzős csodát. Most már magadnak gyárthatod a tartalmat a Gran Turismo 6-hoz.

Hirdetés

Még 2013-ban jelent meg PlayStation 3-ra a Gran Turismo 6, ami sok hiányossággal szenvedett. A fejlesztők lassan beérik saját magukat, most például egy csinos kis pályatervezőt jelentettek meg a játékhoz.

A megoldás egyébként egész kreatív. Ahelyett, hogy a kontrollerrel bohóckodva kellene szenvedni egy pálya elkészítéséhez, inkább Android és iOS készülékekre küldték a dolgot. Egy alkalmazásban megtervezhetitek a térképet, a térkép hátterét, aztán ha kész az alkotás, akkor egy gomb lenyomásával már küldhetitek is a tracket a konzolra, és mehet a móka. Már ha még megtaláljátok a PS3 gépeteket valahol.

Kicsit örülünk, hogy a fejlesztők nem hagyták ott ezt a csodát, de a rajongók azért már várnának egy PS4-es megoldásra. Ti ki fogjátok próbálni a térképkészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)