Hirdetés

Alig két hónapja jelent meg, máris leállítják az F1 Manager 2022 támogatását

|

A Frontier Developments legfeljebb kisebb hibákat javít ezentúl, a rajongók őrjöngenek.

Hirdetés

Augusztus végén jelent, de a fejlesztő máris bejelentette: nagyobb javítás már nem várható az F1 Manager 2022-höz. A népszerű, a Forma 1-et felülnézetből prezentáló menedzserjáték készítője, a Frontier Developments hivatalos Reddit-fórumán közölte, hogy a hamarosan érkező javítócsomag lesz az utolsó, amely komoly hibákat javít és amelyet a játékosok visszajelzései alapján állítottak össze, utána pedig legfeljebb kisebb patcheket adnak ki, a játékmenet változatlan marad.

Mindezt azzal indokolták, hogy ideje a soron következő címre koncentrálniuk, hogy "teljesítsék a saját és a rajongók elvárásait", azaz inkább a jövőre esedékes epizódon dolgoznak, éppen ezért az aktuális patch a "végső javítás" lesz majd. A posztot azonnal elárasztották a negatív kommentek; a játékosok többsége fogadkozik, hogy "ez az utolsó Frontier-játék, amit megvettem", a kiadó "nevetséges", a döntés pedig "gusztustalan".

A Frontier másnap ki is adott egy közleményt, amiben "tisztázzák" az előző napi híreket. Ebben leszögezik, hogy "továbbra is támogatják a játékot kisebb javításokkal", de most több projektet fejlesztenek egyszerre, azokra kell koncentrálniuk.

Hirdetés

Ez azért meglepő, mert rengeteg játékos panaszkodott a biztonsági autók felbukkanására és arra, hogy milyen hatással van ez a versenyre. A lekörözött versenyzők nem vehetik vissza a körüket az Safety Car-fázis végén, ez pedig nagyban rontja az élményt. A fejlesztők most külön kitértek erre: ezt sem javítják ki, mert túlságosan át kellene írniuk a szabályokat (és a játék kódját), ez egyszerűen nem fér bele, és "különben sem volt ez feature".

Az F1 Manager 2022 egyébként pár bosszantó hiányosságot leszámítva élvezetes és izgalmas játék, ahogy ez kiderül tesztünkből is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)