Hirdetés

Alig pár napotok maradt beváltani a Humble Bundle-ös EA játékokat, különben örökre bukjátok őket

|

A Humble Bundle hamarosan elveszíti a hozzáférést az EA által kiadott címekhez, pórul fognak járni azok, akiknél termékkulcsok pihennek.

Hirdetés

A Humble Bundle már évek óta oázisként szolgál a videojátékok nagy sivatagában azok számára, akik kedvező áron szeretnének egyszerre akár több kiváló címhez hozzájutni. A Humble Store is remek alternatíva a vásárlásra, több kiadó mellett az EA bizonyos játékai is megtalálhatóak voltak is, ha viszont ilyen címek kódjai lapulnak még nálatok, akkor érdemes nagyon belehúzni a beváltással. 

Az a helyzet ugyanis, hogy március 18-án ezek a kódok érvénytelenné fognak válni, többé semmire sem lesznek jók.

Hirdetés

A Humble Bundle nemrég egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az Electronic Arts játéklistája teljesen kikerül a Humble Store-ból. Március 4. óta már nem is lehet megvásárolni itt ezeket a játékokat, de akiknél még korábban beszerzett EA vagy Origin kódok lapulnak, azoknak március 18-ig mindenképpen aktiválniuk kell őket, különben mehetnek a szemétbe a kulcsok. Ha össze van kötve a Humble és az Origin profilotok, akkor az illetékesek megpróbálják majd automatikusan beváltani a kódjaitokat már március 17-én, de jobb biztosra menni. 

Nagyon fontos kiemelni, hogy a fentiek kizárólag a Humble Store-ból vásárolt EA játékok kódjaira vonatkoznak, olyan címekre nem, amelyeket valamilyen Humble Bundle csomag keretein belül, vagy a Humble Choice előfizetésnek hála kaparintottatok meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)