Hirdetés

Alig tartalmaz majd mellékküldetéseket az Assassin's Creed Valhalla

|

Egészen másképp alakította ki az Assassin's Creed Valhalla küldetésrendszerét a Ubisoft.

Hirdetés

Egy, az Assassin's Creed Odyssey-vel szemben gyakran hangoztatott kritika volt, hogy annyi extra tennivalót kínált a játék, hogy a maximalisták már kiégtek ezek teljesítése közben. A fejlesztők korábban is jelezték, hogy a Valhallában visszavettek, és most részletesebben meséltek arról, pontosan mire számíthatunk.

Hirdetés

Darby McDevitt narratíváért felelős vezető a GameSpotnak elmondta, szinte nincsenek hagyományos értelemben vett mellékküldetések, ezek helyét az úgynevezett world eventek, avagy a világban spontán felfedezhető események vették át. Hosszabb történetszálakra csak a fő sztori keretében számíthatunk. Ennek oka részben az, hogy Eivor Angliában egy betolakodó, és nyilván nem viszonyulnak hozzá annyira barátságosan a helyiek, mint valakire, aki eleve az ő népükhöz tartozik.

Az Assassin's Creed Valhalla PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra biztosan november 17-én jelenik meg, a PS5-ös és Xbox Series X-es változat pedig feltehetően az új konzolokkal együtt érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)