Hirdetés

All Access - így fizetünk majd a SOE MMO-iért

|

Végre megkaptuk a bejelentést: a Sony Online Entertainment ezen év áprilisától a PC-s MMO játékosoknak összevont fizetési modellt ad. Havonta 14.99 dollárt kell kicsengetnünk a listán szereplő játékok használatáért.

Hirdetés

John Smedley-től már a hónap elején kaptunk morzsákat az új modell bevezetéséről amit most hivatalosan is megerősítettek. Az All Access nevet viselő rendszer havidíj ellenében belépést biztosít nekünk az EverQuest, az EverQuest 2, az EverQuest Next és az EverQuest Next Landmarkba is. Sőt, prémium belépést fog tartalmazni a Dragon’s Prophet, a DC Universe Online, A Planetside 2 és a Vanguard: Saga of Heroes-hoz is.

A felhasználók ezen kívűl havi 500 SC-t (Station Cash), a piactéri vásárlásokra 10% kedvezményt és egész éves elérést is kapnak  különböző exkluzív tartalmakhoz. A már létrehozott tagságokat automatikusak áthelyezik majd a modellre, ami az előbb említett játékokat fogja tartalmazni, ezen kívül kedvezményes három, hat és tizenkét hónapos fizetési opciók is választhatóak lesznek. Nem változtatnak a játékok díjain, így amiket eddig ingyen használhattunk, azok azok is maradnak.

Tagsági előnyökön dolgoznak a Dragon’s Prophet-hez is bár még csak ígérgetik de ha minden igaz a közeljövőben erről is fogunk még hallani.

Visszatérve a Vanguard: Saga of Heroes-hoz - a játékosok április 2-től július 31-ig automatikusan át fognak kerülni a SOE All Access programba.  Azonban a játék maga már nem lesz elérhető a Wizardy Online-al együtt, így a kedvezményeket más SOE játékokkal tudjátok csak elérni. „Azt reméljük, hogy ki fogtok próbálni más játékokat is a palettáról, mint például a most megjelenő EQN Landmarkot és maximálisan kiélvezitek a fennmaradó időt a Vanguard és a Wizardy lezárásáig. Bárhogy is döntötök az SC-tek nálatok marad a finálé után is, tehát felhasználhatjátok azt más játékoknál” - olvasható az SOE FAQ-jában. Előre befizetett használati díj esetén sem kell aggódnotok: a cég a játékidőt is hozzá fogja adni az új fiókotokhoz és azt a többi játékhoz igénybe is vehetitek.

A Free Realms és a Star Wars: Clone Wars Adventures is ugyanerre a sorsra jutott. Az új fiókkal március 31-ig tudjuk majd őket használni. A Standalone tagok természetesen továbbra is havi 4.99 és 5.99 dollárért játszhatnak a játékkal és az életre szóló tagságok is végig érvényben maradnak.

Az All Access jelenleg még csak PC felhasználóknak lesz elérhető „ a platformok felépítési és a felhasználói fiókok különbségei” miatt. Mindezek ellenére a DC Universe Online PS3 és PS4-es felhasználóinak is elérhető a 10% kedvezmény.

Mit szóltok az új rendszerhez? Ki mivel játszik a felsorolt játékok közül és milyen érzésekkel fog váltani? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)