Hirdetés

All Points Bulletin - eddig 30 millió dollárba került

|

Mindig is sejthettük, hogy egy MMO fejlesztése jóval keményebb dió, mint egy off-line játéké, de most nyugodtan meg lehet döbbenni...

Hirdetés

Az All Points Bulletin nevű MMO még nincs kész de igen sok pénzbe került máris.

Dave Jones, a Realtime Worlds főnöke elmondta, hogy a játék eddig 30 millió dollárba került (ez kicsivel kevesebb, mint 6 milliárd forint), és ezeket a költségeket "normális" előfizetéses rendszerrel lehetetlen lenne visszahozni, amikor majd a játék jövő tavasszal megjelenik.

"Ez többé már nem csak egy játék" - nyilatkozta Dave Jones - "most már vannak szerverfarmjaink, megvan az összes szükséges hardver. Ha mindent összeszámolunk, akkor kb. ki is jön a 30 millió dolcsi befektetés".

Kiderült, hogy a felhasználóknak előre kell majd fizetniük, vagy a kliens letöltésekor, vagy a dobozos változatért, de a játék előfizetéses rendszere olyan lesz, amilyet még senki sem látott az MMO-k világában.

"Alapvetően a klienst kell megvásárolnod" - mondta Jones - "ez klasszikus játékvásárlás lesz. Nem fogunk havidíjat kérni a játékért, de még nem jelentettük be, milyen fizetési konstrukcióink lesznek, sőt, őszinten be is kell vallanom, még most is keresünk jó ötleteket. Egy dolog biztos: a rendszer egyedi, flexibilis lesz, és a játékosok garantáltan megkapják az élményt a befektetésükért - s remélhetőleg mi is megkapjuk a pénzünket a befektetésünkért."

Jövő tavasszal minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)