Hirdetés

All Points Bulletin havidíj nélkül

|

Kiderült, hogy nem kell majd havidíjat fizetni az All Points Bulletin című rabló-pandúr MMO-ért.

Hirdetés

A Crackdown című GTA-klónt is jegyző Realtime Worlds soron következő alkotása, az All Points Bulletin címre keresztelt MMO munkálatainak előrehaladott állapotát mi sem bizonyítja jobban, hogy már fogadják a bétára jelentkező szándéknyilatkozatokat.



Az Unreal Engine 3 hajtotta MMO már legalább 30 millió dollárjába fájt eddig a fejlesztőcsapatnak, s úgy tűnik, nem a havidíjas megoldást választják a befektetett összeg visszaszerzésére, mi több, megsokszorozására. Az hivatalos oldalon olvasható FAQ (nálunk GYIK) szerint még nem döntöttek arról, mennyibe fog fájni az Electronic Arts kiadásában megjelenő All Points Bulletin, de az biztos, hogy havidíjra nem kell számítanunk. Már csak az a kérdés, hogy a Guild Wars mintájára teljesen igyenes lesz-e a további játék, vagy inkább a mikrotranzakciós megoldást választják. Ti melyiket szeretnétek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)