Hirdetés

All Points Bulletin - Ingyenesen játszhatóvá válik

|

All Points Bulletin: Reloaded címen, F2P rendszerrel tér vissza a megbukott MMO

Hirdetés

A GamersFirst bejelentette, hogy a saját tulajdonában lévő Reloaded Productions cége az All Points Bulletin minden jogát megszerezte, és hogy All Points Bulletin: Reloaded cím alatt ingyenesen játszható rendszerben indítja majd újra azt.

A közleményből megtudtuk, hogy a fejlesztők igyekeznek megtartani azokat a játékelemeket, melyek valóban kiválóan sikerültek, mint a karakter- és fegyveralakítás, de igyekeznek kigyomlálni az oldalak közötti egyensúlyi gondokat, és a játékbeli pénzhasználattal kapcsolatos problémákat. Az ingyenes All Points Bulletin: Reloaded 2011 első felében jelenik meg, mindenki nagy örömére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)