Hirdetés

All Points Bulletin - Jelentkezz a bétára

|

A Realtime Works kezei alatt alakuló All Points Bulletin bétájára lehet jelentkezni, csak türelmeseknek.

Hirdetés

Túlzottan sok információt nem tudunk a Realtime Works új MMO-járól, szinte csak annyit, hogy az All Points Bulletin fejlesztése nagyon sokba került. Na jó, azt is tudjuk, hogy Unreal 3 motor hajtja, és csodaszép lesz, és nagyon egyedi, és nagyon jó. A jövő év tavaszára időzített játék bétatesztjére már lehet jelentkezni, szaladjon mindenki, akit érdekel. Arra nem árt felkészülni, hogy a Realtime Works emberei nagyon kíváncsiak, szóval elég hosszadalmas procedúra...én zokni méretnél feladtam.

Az APB nem a szokványos fantasy MMO lesz. Egy zónákra osztott város uralmáért folyik majd a harc, melybe két oldalon - zsaruk, és gazfickók - szállhatunk be. A nem szokványos környezet mellé nem szokványos megoldások is járnak: az All Points Bulletin nem havidíjas lesz, hanem valami egészen más. Hogy pontosan mi, azt még ők sem tudják, de kíváncsian várjuk. A játékot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)