Hirdetés

All Points Bulletin - Minden jog egy kézben

|

A Lemmings és a GTA sorozat alkotói visszavásárolták megjelenés előtt álló MMO-juk kiadási jogait.

Hirdetés

Ha esetleg valakinek nem csengene ismerősen a Realtime Worlds név, akkor elárulom, hogy a csapatot az a David Jones hozta létre, aki kollégáival annak idején még DMA Design néven öngyilkos pocokfélékkel kergette őrületbe a világot, majd letette a mára irdatlan rajongótábort magáénak tudó Grand Theft Auto széria alapjait.



A Skóciában ténykedő hölgyek és urak a gyorsan feledésbe merült Mobile Forces mellett eleddig a Crackdown című Xbox 360-ra írt, szép sikereket elért GTA-klónnal jelentkeztek. Ha valakitől, akkor tőlük nem vehetjük rossz néven, hogy korai sikereik receptjét hasznosították. A szabad játékmenet, a rabló-pandú fogócska pedig olyannyira bevált, hogy már zajlanak a Crackdown 2 fejlesztéséhez kapcsolódó tárgyalások a Microsoft és a legnagyobb független skót fejlesztőcsapat között.

Szolgálunk és félünk.


Ezzel azonban még korántsem ért véget a Realtime Worlds bokros tennivalóinak listája, hiszen már évek óta készül boszorkánykonyhájukban egy gengszter MMO, mégpedig az All Points Bulletin. A rendőrök, vagy bűnözők oldalát választó játékos ízlés szerint szabhatja testre fegyvereit, járműveit, öltözékét, és a játék közben hallgatható zene stílusát is. A fantasy MMO-k gátlástalanul agyonhasznált kliséihez képest (ölj meg tíz patkányt, szedj hét almát, stb.) nagyobb változatosságot ígérnek az autós üldözések, a letartóztatások, a spontán kialakuló tűzpárbajok, a szökések és szöktetések.



A derék skótok még idén szeretnék piacra dobni MMO-jukat (PC és Xbox 360), mégpedig immáron a dél-koreai Webzen nélkül. Történ ugyanis, hogy a napokban visszavásárolták az All Points Bulletin kiadásának jogait, s immáron minden egyes bit és bájt sorsáról David Jones és kompániája dönt. Láthatóan nem ész nélkül szórják a nemrég kapott tőkeinjekció millióit. Szó sincs többé arról, hogy csak üzleti szempontokat mérlegelő öltönyös okostojások belepofázzanak a fejlesztésbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)