Hirdetés

Állami támogatásból terjeszkedik a Silicon Knights

|

A következő X-Men játékot készítő kanadai stúdió rövidesen kétszeresére hízik.

Hirdetés

A Silicon Knights az elmúlt években nem is annyira játékairól (pl. Too Human) volt híres, mint inkább a közte és az Epic Games között lezajlott jogvitáról, ami az Unreal Engine 3 licencelése körül forgott.



A srácok pillanatnyilag az X-Men: Destiny című akciójátékot fejlesztik az Activision számára, ám a jövőre vonatkozóan sokkal komolyabb terveket dédelgetnek: egy olyan, következő generációs játékmotort kívánnak fejleszteni, miáltal pozíciójuk és versenyképességük jelentősen javulna a piacon, s közelebb kerülnének ahhoz, hogy önálló, saját játékait kiadó céggé váljanak. Ezek megvalósításában lesz segítségükre Ontario állam anyagi támogatása, melynek célja egyrészt a meglévő 97 munkahely megvédése, valamint további 80 létesítése a stúdión belül.



 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)