Hirdetés

Állandó internetkapcsolat szükséges a Gran Turismo 7 egyjátékos módjához

|

Újabb játék, ami megpróbálja magára haragítani a játékosokat.

Hirdetés

Kifejezetten izgalmasra sikerült a legutóbbi PlayStation Showcase, mely több olyan játékkal is foglalkozott, amit már régóta várunk, és olyanok is feltűntek, amikre nem is számítottunk. A bemutatóról itt olvashatjátok összefoglalónkat.

A műsor során a Gran Turismo 7 is egy hidegrázós előzetessel jelentkezett, amivel együtt megjelenési dátum is érkezett.

Hirdetés

Mivel a játék boltokba kerüléséig már nem sokat kell várni, a fejlesztést végző Polyphony Digital egyre több részletet oszt meg a játékról, ezek közül azonban nem mindegyiknek örülnek a játékosok.

A hivatalos PlayStation blogon megjelent bejegyzésben írnak bővebben a GT kampány módjáról, a leírásban pedig bizony szerepel, hogy a hetedik epizód egyjátékos módja függ majd az állandó internetkapcsolattól. A fejlesztők a döntést azzal indokolják, hogy ez elengedhetetlen egyes funkciók megfelelő működéséhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Persze nem a Gran Turismo 7 az első játék, ami nem működik internet nélkül, ez azonban nem javít a helyzeten, ami miatt minden bizonnyal sok virtuális versenyző lesz majd bosszús, pláne egy-egy nem várt szolgáltatáskimaradáskor.

A Gran Turismo 7 jövő év március 4-én érkezik PlayStation 4 és PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)