Hirdetés

Álláshirdetések árulkodnak a készülő James Bond játékról

|

Nagyon szeretnénk, hogy jó legyen az IO Interactive új játéka.

Hirdetés

Keveset tudunk egyelőre a Project 007-ről, a Hitman fejlesztőinek James Bond játékáról, de minden, amit eddig hallottunk, rendkívül izgalmasan hangzik. 

A fejlesztőcsapat elmondta, hogy a játékban egy korábban nem látott Bondot irányíthatunk majd, hiszen engedélyt kaptak arra, hogy létrehozzák a saját hősüket, akinek még egy új, korábban sosem hallott történetet is írhattak. Ami azt illeti, a sztori teljesen eltér a filmekétől, azoknak előzményként szolgál majd: egy fiatalabb James Bondot ismerhetünk meg, aki még nem is szerezte meg a titkosügynöki státuszát.

Hirdetés

Most egy friss álláshirdetés további információkkal szolgált a játékról, az IO Interactive ugyanis tapasztalt TPS-fejlesztőket keres a Project 007-hez. Ez annak fényében nem is meglepő, hogy a Hitman játékok miatt amúgy is nagy rutinnal rendelkeznek ebben a műfajban.

A fejlesztő egyébként megnyugtatta azokat is, akik attól tartottak, hogy egy átformázott Hitman játék lesz Bond legújabb kalandja. Ugyan a hír szintén közvetve érkezett, de korábban egy álláshirdetésben az is szerepelt, hogy egy karakterközpontú játék készül, amiben nagy szerepet kapnak majd a dialógusok, és ez egyáltalán nem jellemző a Hitman sorozatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerintetek jó, hogy az IO Interactive próbálkozhat James Bonddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)