Hirdetés

Állati tartalmakat hozott az új Red Dead Online frissítés

|

A vadászat szerelmeseinek érdemes lesz elmerülni a Rockstar Games virtuális vadnyugatában.

Hirdetés

Meg lett az eredménye annak, hogy a Red Dead online játékosai bohócruhába öltözve tüntettek új tartalmakért, hiszen hónapokkal a Moonshiners frissítés után megérkezett az újabb csomag. Persze csak vicceltünk, a Rockstar nem a követelések hatására dobta össze pár nap alatt az update-et, kényelmesen élik az életüket a pénzkötegek tetején, nekünk meg maradnak az olyan időtöltések, mint döglött disznóval sportolni

Hirdetés

A Red Dead Online új frissítésének legérdekesebb része egy új szerepkör (The Naturalist), amelynek keretében kétfajta módon cserkészhetjük be a legendás állatokat: ha Harriet Davenport útját követjük, akkor a nem halálos megoldást választjuk, vagyis az elkábításuk után vérmintákat kell tőlük szereznünk, míg Gus McMillan különleges ruhákat kínál a bőrükért.

A leírás alapján Harriet nem fogja jó szemmel nézni, ha mindkét oldalnak bedolgozunk, így valószínűleg választanunk kell majd az orvvadászat és a humánus megközelítés között. 

A naturalisták (nem a szó testi, és nem is filozófiai értelmében persze, az atomizmus, az epikureizmus, és az újkori materializmus követői nyugodjanak le) olyan tartalmakat oldhatnak fel, mint a Mercy Kills az állatoknál, egy új és fejlettebb kamera, egy exkluzív hátas és a súlygyarapodást/fogyást lehetővé tévő tonikok, de egyedi dolgokra csaphatunk le a Harriet-Gus vonalon is. Harriet oldalát választva a nyugtató lövedékekkel felszerelte Varmint Rifle és a vadakat újjáélesztő tonikok ütik a markunkat, Gusnál pedig egy továbbfejlesztett íj és egy Elephant Rifle vár a nagy vadászokra. 

Az update magával hozta a harmadik Outlaw Pass-t, amelynek keretében október 19-ig nyolcvan fokozatot teljesítve zsebelhetünk be értékes jutalmakat (például új övcsatokat, felszereléseket, fegyvermódosításokat és efféléket), illetve egy rakás olyan funkciót és javítást, amiket a közösség kért (frissültek például a napi kihívások és még változatosabbá vált a ruhadarabok kombinálása).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)