Hirdetés

Allison Road - nem csak a házban parázunk majd

|

Az Allison Road egyik ismertetőjegye a P.T.-hez hasonlóan hátborzongató helyszínül szolgáló ház, de mint kiderült, a megpróbáltatásaink egyáltalán nem érnek véget, ha innen kijutunk.

Hirdetés

Akik a P.T. végtelennek tűnő folyosóin bolyongva szerettek rettegni, azok közül rengetegen reménykedve néznek a közelmúltban a Kickstarterre költözött Allison Road felé, aminek a fejlesztői nemrég egy új helyszínt is lelepleztek. A készítők korábban elmondták, hogy magának a háznak ahol kezdődik a történet, is hatalmas jelentősége lesz a sztori szempontjából, de azért máshol is ijesztgetnek majd minket.

Az egyik újabb Kickstarteres bejegyzésben tették közzé az alábbi koncepciós rajzokat, amik egy sötét, erdős területet mutatnak be. A készítők szerint ez egészen másfajta félelemnek és rémületnek adhat táptalajt, mint az egészen zárt ház: "Mikor a házban vagy, csak arra vágysz, hogy végre kijuss, amikor pedig kint vagy, visszamennél a ház »biztonságába«" - nyilatkozták erről az Allison Road fejlesztői.

Az erdőt egyébként azért találták kiváló helyszínnek, mert a sötétségben kirajzolódó sziluettekbe beleképzelhetjük mindazt, amitől éppen félünk, ez pedig illeszkedik a játék stílusához. A Lilith Ltd. kreatívjai szerint ugyanis nem annyira a vérrel, vagy jump scare-ekkel akarnak majd elborzasztani, hanem a folyamatos rossz érzés és nyugtalanság pörgeti majd meg az adrenalin-szintünket, ami csak fokozódik, ahogy egyre többet derítünk ki az Allison Road történetéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)