Hirdetés

Állítólag 11 stúdió dolgozik a 2019-es Modern Warfare folytatásán

|

Egy jól ismert szivárogtató nevezte meg azokat a stúdiókat, amelyek mind együttműködnek az új Modern Warfare 2 sikeréért.

Hirdetés

Egyelőre nem árulta el az Activison, hogy idén melyik Call of Duty epizód a soros, de ez nem tartja vissza a szivárogtatókat attól, hogy azt tegyék, amit szoktak. Persze már önmagában az is izgalmas beszédtéma, hogy egyáltalán meddig jelenik még Call of Duty a Sony platformjára, de ugyanilyen érdekesek egy váratlan folytatásról, a Warzone 2-ről szóló pletykák is.

Utóbbi elvileg kimondottan az új generáció hardvereire készülne, jobban kihasználva azok képességeit. Most pedig az évente esedékes CoD-ról érkeztek friss, ám továbbra sem hivatalos tudnivalók.

Hirdetés

Tom Hendersont valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, aki egy kicsit is érdeklődik az FPS-ek iránt, hiszen számtalan játékkal összefüggésben előkerül a neve információforrásként. Sokszor emlegettük a Battlefield 2042 kapcsán, a Call of Duty epizódokról is rendszeresen beszél, de még a nagyon korai állapotban lévő Star Wars Eclipse-szel kapcsolatban is tudott értesülésekkel szolgálni.

A 2019-es Modern Warfare folytatásaként érkező Modern Warfare 2-ről egy beszélgetés során azt mondta, három Infinity Ward stúdión túl a Treyarch, az Activision, a Raven, a Sledgehammer, a Demonware, a High Moon Studios, a Toys for Bob és a Beenox is dolgozik a projekten. A sok fejlesztőcsapat bevonása a Battlefield 2042-nél nem sült el jól, Henderson szerint azonban itt nincs okunk az aggodalomra.

"Néhány fejlesztő konkrétan alpha verzióként hivatkozott a Modern Warfare 2 mostani állapotára. A legjobb tudomásom szerint ilyen hamar még egyetlen rész sem lépett ebbe az állapotba."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végül, de nem utolsósorban elmondta, látott videókat is a játékról, amik alapján szerinte is megállapítható, tényleg nagyon jól haladnak a munkálatok ahhoz képest, hogy még mennyi idejük van a fejlesztőknek a megjelenésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)