Hirdetés

Állítólag már készül az Alan Wake 2

|

Egy iparági bennfentesnek információi vannak az Alan Wake folytatásáról, de azért április 1. környékén nem akarunk vakon hinni neki.

Hirdetés

Tavaly ünnepelte tizedik évfordulóját az Alan Wake. A Remedy már többször is hangoztatta, hogy egyszer szeretnének visszatérni a karakterhez, az pedig csak feltüzelte a rajongók vágyait, hogy a Control DLC-jében az ikonikus játék főhőse is feltűnt. Okkal reménykedtek benne a játékosok, hogy a stúdió a közeljövőben visszalátogat Bright Fallsba, főleg annak fényében, hogy két játékra is leszerződött az Epic Gamesszel, amelyek közül az egyik egy AAA cím lesz. 

Most Jeff Grubb, a VentureBeat rendszerint jól értesült újságírója árulta el a legutóbbi streamjében (11:40-től), hogy az Alan Wake 2 lesz az első játék, amelyet az Epic Games fog kiadni.

Hirdetés

Egyelőre nem tudott még csak megjelenési időszakot sem mondani, de azt igen, hogy készül a folytatás (és minden bizonnyal az Epic Games Store-exkluzivitását fogja élvezni a PC esetében). 

Természetesen legyen bármennyire is megbízható forrás néha Grubb, ő is tévedhet, hivatalos megerősítés (de még csak utalás sincs) híján még ne vegyétek biztosra az Alan Wake 2-t. Reménykedni azért szabad, de ez minden egyelőre.

Azért örülnétek egy folytatásnak? Hogy képzelnétek el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)