Hirdetés

Állítólag szörnyen kellemetlen hibától szenved a Call of Duty: Modern Warfare PS5-ön

|

Úgy tűnik, nagyon nem ajánlatos letörölni, majd ismét megpróbálni feltelepíteni a játékot a Sony konzolján.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan a 2019-ben megjelent Call of Duty: Modern Warfare sem kapott teljes értékű kiadást a jelenlegi generációs konzolokon, viszont a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszható PS5-ön és Xbox Series X-en is. Ám nem olyan régen egy Reddit-felhasználó nagyon furcsa fejleményről számolt be a közösségi oldalon, ugyanis valamilyen oknál fogva képtelen újból elindítani a játékot a Sony tavaly debütált masináján.

Egy puzzled-soup nevű illető arról írt a posztjában, hogy a 2019-es Modern Warfare elképesztően bugos lett valamiért, így hát elhatározta, hogy törli, majd újból letölti a játékot, ami már alapjáraton is elég extrém vállalkozás, hiszen mindennel együtt nagyjából 200 GB-ot foglal a cucc.

Hirdetés

Az újratelepítés során kb. 93 GB tárhelyet igényelt a játék, ami nem is túl meglepő méret az extrák nélküli verzióhoz képest. Ám amikor puzzled-soup elindította a játékot, az úgy jelezte, mintha az összes pakk fel lenne telepítve, miközben egyikkel sem lehetett mit kezdeni, mivel igazából nem kerültek fel a gépre.

If you delete Modern Warfare 2019 from the PS5 without manually uninstalling all additional data packs in-game, you won't be able to redownload them upon reinstall from r/PS5

A Reddit-poszt írója több módszerrel igyekezett orvosolni a problémát, de sem a licence helyreállítása, sem a mentések törlése, sem pedig a játék eltávolítása és újbóli letöltése nem segített. Ez utóbbit ráadásul SSD-n és külső HDD-n is megpróbálta, hiába. Akkor sem járt túl sok sikerrel, amikor ugyanazon a PS5-ön, de egy másik fiókkal próbált meg játszani, és a tartalmak menedzselése sem segített a helyzeten.

Állítólag az Activision nem hajlandó beismerni a probléma létezését, és puzzled-soup szerint jelenleg az az egyetlen megoldás erre az egészre, ha egy PS4-en keresztül letöltünk mindent egy HDD-re, majd így átrakjuk a pakkokkal kiegészített játékot PS5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)