Hirdetés

Állj, hová tűnt a Grand Prix pálya a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből?

|

Az Activision azt ígérte, már a bétában beléphetünk a versenypályás csatatérre, de most minden nyomát eltüntette a netről.

Hirdetés

A napokban kezdetét vette a Call of Duty: Modern Warfare 2 nyílt bétája, a hét elején bárki, aki rendelkezik PlayStation konzollal, kipróbálhatja a játékot, annak klasszikus és új játékmódjait, illetve három pályáját. A csataterek között azonban nem szerepel a korábban ígért Marina Bay Grand Prix, amit a szingapúri Forma-1-es pálya ihletett.

A teaser törölve lett a hivatalos YouTube csatornáról (máshol még elérhető), a weboldalon és a közösségi oldalakon sehol nem említik a pályát, olyan, mintha soha nem is létezett volna. Ennek egyszerű oka lehet.

Hirdetés

Nagyon kevés esélyt látunk rá, de nem lehetetlen, hogy az Infinity Ward fejlesztői úgy használták a Forma-1-es autókat és a szingapúri pálya elemeit, hogy nem kértek hozzá engedélyeket, vagy ha meg is kapták, a jogtulajdonosok később rájöttek, hogy nem akarják a kocsikat és a pályát egy lövöldözős játékban szerepeltetni.

Még az is lehet, hogy a pálya - átalakítást követően - bekerül vagy a béta egy későbbi változatába, vagy a teljes játékba. Az Activision és az Infinity Ward egyelőre semmit nem nyilatkozott ennek kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)