Hirdetés

Egy játék, amiben egy gonosz nagyúr dungeonjét kell kitakarítani

|

A The Goblin's Weekban az lesz a feladatunk, hogy feltöröljük az elhullott hősök vérét, helyreállítsuk a csapdákat, és közben felfedezzük a katakombákat, amiben gonosz uralkodónkkal élünk.

Hirdetés

Nem értem, hogy nem lett nagyobb siker a Viscera Cleanup Detail, ami hasonló koncepcióra épül, mint a The Goblin's Week. Abban egy űrállomást kellett helyrehozni egy csata után, karácsonyi változatában pedig a Mikulás által rendezett vérfürdő után tehettünk rendet.

A teljes nevén Almost Epic Adventures: The Goblin's Week alapvetően egy kalandjáték lesz, amiben egy goblint irányítva barangolhatunk. Elsődleges feladatunk a takarítás, azonban a katakomba rengeteg olyan zugot tartalmaz, ahova hivatalosan nem léphetünk be, de ha ügyesen lopakodunk és nem buktatjuk le magunkat, titkokra bukkanhatunk. Vigyázni kell arra is, hogy nem minden kalandor lelte halálát még. Interakcióba léphetünk például magával a nagyúrral is. A projekt egyelőre a Greenlighton várja a szeretetet, szeressétek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)