Hirdetés

Alone in the Dark 5 - PS3-ra csak ősszel

|

A tegnapi demó érkezésének bejelentése után az Atari végre lerántotta a leplet a PS3-as verzió megjelenéséről is.

Hirdetés

Tegnap jelentettük, hogy a PC-re és X360-ra is megjelenő Alone in the Dark 5 még a megjelenés előtt egy demóval rukkol elő. Az Atarinak fontos, hogy már a demonstráció felcsigázza a vásárlókat, különben lehúzhatja a kiadó a rolót.

aloneinthedark5.jpg

Éppen ezért kissé meglepő, hogy a komoly eladási eredmények elé támasztott horror játékot PS3-ra nem egyidőben adják ki a többi platformmal, hanem csak idén ősszel kerül a boltok polcaira fekete szörnyetegre a doboz. Érdekesség, hogy a várakozás ellenére valószínűleg egy mezei portot kapnak a Sony gépével rendelkezők, igaz, a PS3-as verzió állítólag idővel külön epizódokkal egészül majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)