Hirdetés

Alone in the Dark - Botrány a kritikák körül

|

Hamarosan megjelenik az Alone in the Dark, és néhány oldal már kritikát is írt a játékról, ami az Atarinak nem tetszik.

Hirdetés

Már nincs messze az AitD megjelenése, így szokás szerint elkezdtek felbukkanni a korai kritikák. Elsőként a norvég GameReactor írt értékelést, és a nem túl hízelgő 3/10 pontot szórta ki a játékra. Azonban hamarosan levelet kaptak az Ataritól: a kiadó azzal vádolta őket, hogy bizonyára illegális példánnyal játszottak, mivel a sajtónak szánt másolatokat csak egy nappal korábban küldték szét. Valamivel később a német 4Players jelentetett meg egy cikket, és hamarosan hozzájuk is befutott egy perrel való fenyegetőzés, mert az Atarinak fogalma sem volt, hogy a kritikus honnan jutott hozzá a játékhoz. A harmadik "áldozat" a - szintén norvég - Gamers.no oldal lett, akik 10 perccel a - szintén 3/10-es - kritika megjelenése után már kapták is a felszólítást, hogy távolítsák azt el.
Mivel a pozitív kritikákat nem érte ilyen támadás (legfeltűnőbb példa a Eurogamer 7/10-es pontszáma, mivel a GameReactor értékelésével egy napon jelentették meg a sajátjukat), így egyesek azt sejtik a háttérben, hogy az Atari ezzel a nem túl etikus módszerrel próbál meg javítani a játék megítélésén.

Alone in the Dark: Near Death Investigation - 38. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)