Hirdetés

Alone In The Dark: Illumination - szörnyekből nincs hiány a launch trailerben

|

Miután két béta tapasztalatai alapján megtörténtek az utolsó simítások, az Alone in the Dark: Illumination megjelenés napja is eljött. Pici horror azért akad benne.

Hirdetés

Komolyabb csúszást volt kénytelen elszenvedni az Alone in the Dark: Illumination, ami az eredeti tervek szerinti 2014 őszi megjelenés helyett csak most rajtolhatott el. A még mindig elég jól csengő Alone In the Dark nevet egy teljes reboottal hozta vissza az első játékát befejező Pure FPS csapata, amit a vállalkozó kedvűek már be is szerezhetnek.

A reboot szót pedig ezúttal teljesen komolyan kell vennünk, a fejlesztők ugyanis már a kezdetektől fogva nyíltan beszéltek arról, hogy a korábbi részekkel ellentétben az Illumination nem annyira a fejtörőkre, és a klasszikus horror-eszköztárra épít majd, hanem inkább egy kooperatív lövöldében folytatták a népszerű történetet, amihez Lovecraft munkáiból is megpróbáltak meríteni, főleg a szörnyek dizájnjában. A hangulatból egyébként kaphattok egy kis ízelítőt is a megjelenést kísérő trailerből:

Ti kipróbáljátok az új Alone in the Darkot, vagy szomorúan nyugtázzátok, hogy ez is elúszott klasszikusból tömegcikkbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)