Hirdetés

Alone in the Dark: Illumination - holnap indul a multiplayer zárt béta

|

Az Alone in the Dark franchise legújabb próbálkozása már multiplayer lehetőséggel is rendelkezik, holnap rajtol is a zárt bétája.

Hirdetés

Az Alone in the Dark: Illumination egyszer már elkényeztette a sorozat rajongóit az egyjátékos kampány zárt bétájával, most viszont a többjátékos lehetőségek tesztelésére lesz alkalma mindenkinek, aki a kezdőcsomag árát leszurkolja.

Jelenleg 30 dollárért nyerhettek bebocsátást az Alone in the Dark: Illumination multiplayer zárt bétatesztjére, amiben a játékosok három kaszt közül választhatnak: Hunter, Witch és Engineer. Miután megállapodtunk egy foglalkozásnál, csapatostul kell végigküzdenünk magunkat a pályákon, jelenleg 3 helyszínt lehet bejárni. A Mines of Lorwich: Ghost Town, Beneath the Graves: The Coffinmaker és a Factory of Fear: Spectral Railway az elővásárlással élők játszótere lehet április 13-án. A kezdőcsomagban fegyver és playerskinek, valamint egy exkluzív achievement is található. 

Az Alone in the Dark: Illumination megjelenés 2015 első felében esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)