Hirdetés

Alone in the Dark: Illumination - itt az új trailer, indul az előrendelés

|

Mától indul az Alone in the Dark: Illumination előrendelés és ennek örömére egy új trailert is kaptunk a ránk váró borzalmakról.

Hirdetés

Bár az Alone in the Dark: Illumination a klasszikus kirakós borzongatás helyett a manapság lazább Alan Wake, Resident Evil irányába megy, és rengeteg lövöldözés várható, a játék még mindig inkább horror lesz, mint akciójáték.

Az Alone in the Dark: Illumination lesz a következő fejezete a régóta futó sorozatnak. Az Illumination-t H.P. Lovecraft ihlette, és négyen partiban lövöldözhetünk majd a ránk váró borzalmakra, már ha találunk még három olyan elvetemültet, aki szeretne kalandozni ebben a kitekert világban. Az Illumination ebben a hónapban jelenik meg, és már előrendelhető a Steamen keresztül.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)