Hirdetés

Alone in the Dark: Inferno - A PS3 verzió csodái

|

Az Alone in the Dark PS3 verzióját annyira feltuningolták a készítők, hogy új alcímet is kellett neki adni.

Hirdetés

Érkezik az Alone in the Dark legújabb epizódja PS3-ra is hamarosan. Egészen pontosan, november 18 a megjelenési dátum. A megjelenés óta eltelt idő a fejlesztők azonban nem a megérdmeelt pihenéssel töltötték, hanem ezerrel tuningolták a PS3 verziót. Ezt mondják legalábbis ők. Reméljük, nem csak kamuzásról van szó, hiszen sajnos nem ez lenne az első eset, amikor is a marketing "enyhe" túlzásokba esne, remélve a nagyobb forgalmat. A kiadó és a készítők esküdöznek, sőt egy trailert is kidobtak, bizonyságául annak, hogy itt biza nem csirkefogászat van, hanem sok nagy újítás. Megtekintése után kérem jelezze mindenki, ha forradalmi újdonságokat fedezne fel, mert nekem - aki elég sokat toltam PC-n - nem sikerült felfedezni egyet sem. Ennek oka természetesen az is lehet, hogy szőke vagyok, vagy csak rosszmájú, de hát ez van kérem. Ennek ellenére azért örvendjenek a PS3 tulajok, hiszen ha nem is kapnak mást, csak egy portot, a játék szerény véleményem szerint igen jóra sikeredett, kár lenne kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)