Hirdetés

Alone in the Dark - Megahangulatos trailer!

|

Megérkezett az első olyan trailer a régóta várt játékból, mely a végleges változat által nyújtott élményeket tükrözi.

Hirdetés

Ez, hölgyeim és uraim, BÜNTET!
Végre láthatjuk, hogy a derék fejlesztők nem a levegőbe beszéltek, amikor a leginteraktívabb horror-kaland megvalósítását tűzték ki maguk elé. A látvány elsőrangú, s csak úgy árad belőle a hangulat, amit kétségtelenül megdob a remek érzékkel kiválasztott, zseniális aláfestő muzsika.
A különböző feladványok várhatóan a fizikához, a tereptárgyakkal, a tűzzel való trükközéshez kapcsolódnak majd. Az inventori ötletes megvalósítását pedig csak dícsérni lehet. Mielőtt végleg elragadna a lelkesedés, s ódákat kezdenék el zengeni egy általam még nem tesztelt alkotásról, inkább az alant található videóra irányítanám figyelmeteket.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)