Hirdetés

Alone in the Dark - Mégiscsak tavasszal

|

Az Eden Studio berkeiben készülő új epizód megjelenése körül néhány napja kész tényként közölt pletykák röpködtek.

Hirdetés

Olyannyira, hogy még én, naiv lélek is besétáltam a csapdába. Ezúttal azonban sziklaszilárd tényekkel szolgálhatok. A bevallottan H. P. Lovecraft munkássága által ihletett széria aktuális felvonása az Infogrames CEO-ja, Patrick Leleu szerint valóban halasztást szenved, ám a távoli szeptember helyett a sokkal szimpatikusabb májust jelölte meg.
A tévésorozatok mintájára felépített történet Lorenzo Carcaterra (a New York Times best-seller listájának gyakori szereplője) tollából származik. A kissé átkozmetikázott Edward Carnby lesz ismételten a főszereplő, ki a Central Park mélyén rejtőző ősi gonosz nyomába ered.

PC, PS3 és X360 tulajok profi fizikát, igényes látványt, s egy példátlanul interaktív környezetet kapnak, míg a francia Hydravision (Obscure) által készített változatok (PS2, Wii) technikai okokból kissé visszafogottabb látványorgiával szolgálnak majd.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)