Hirdetés

Alone in the Dark - Megjelenés előtt

|

A hivatalos megjelenés küszöbén állva még egyszer belead apait-anyati az Atari promócióért felelős csapata.

Hirdetés

Néhány napja elkezdtek szivágrogni az első értékelések az Eden Games és az Atari várva-várt játékáról, ami nemcsak a felemás osztályzatok miatt volt érdekes, hanem amiatt is, hogy az érintett portálok nem is kaptak még tesztpéldányt a kiadótól. (Ejnye-bejnye, csúnya dolog a warez.) Időközben már jóval nagyobb presztizzsel rendelkező sajtóorgánumok is elkezdték közzétenni a maguk tesztjeit. Az írások alapján izgalmas történet, fergeteges hangulat, ötletes megoldások és pazar zenei aláfestés párosul körülményes irányítással és helytelen dizájneri döntésekkel. Meglátjuk, "A puding próbája az evés." elvét követve a következő számunkban bővebben olvashattok majd róla. Addig lessétek meg a videókat.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)