Hirdetés

Alone in the Dark - Újabb techdemo érkezett

|

Az Eden Studios hosszabb hallgatás után egy vadonatúj techdemóval lepett meg bennünket. Ezúttal a tűzzel ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

Az elmúlt napokban, hetekben sorra ontotta magából az Atari az Alone in the Dark 5-tel kapcsolatos híreket. Nem csoda, hiszen a kiadó léte függ a kitűnő eladásoktól, így minden alkalmat meg kell ragadni, hogy kicsit is promotálják megjelenés előtt a PC-re, PS3-ra és X360-ra is érkező játékot, mely egyes források szerint hamarosan egy demóval lepi meg rajongótáborát.


A korábbi techvideók főleg az interakciót mutatták be, most azonban a játék egyik fő újítását és legfontosabb elemt, a tűzet prezentálják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)