Hirdetés

Alone in the Dark - Valami bűzlik New York-ban

|

Az Atari nagy reményeket fűz az Alone in the Dark-hoz, ennek megfelelően csúcsra járatják a marketing gépezetét.

Hirdetés

A piromán hajlamú játékosok arcára kéjes vigyort csaló "forró" techdemo után egy sor, a játékmenetet élesben is demonstráló videó terjedt el mutáns vírus módjára a világhálón. Van itt minden, ami egy szórakoztató játékhoz kell: csinos hölgy, csúnya szörnyek, egy kis lövöldözés, némi fejtörés (nem csak baltával), gyújtogatás, tűzoltás, ötletes tárgykombinációk, lúdbőröztető hangulat, a kor követelményeinek megfelelő grafika, zseniális aláfestő muzsika (csak hagyják benne a játékban is!), no meg egy csipetnyi autóvezetés, elvégre a Test Drive Unlimited fejlesztőiről van szó. Ha valóban megkapjuk a beígért demót, akkor még a megjelenés előtt kiderül, hogy valóban élvezetes-e egyedül a sötétben.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)