Hirdetés

Alone in The Dark Wii-re is?

|

Az új Alone in The Dark epizódikus formában fog megjelenni, igaz már meg kelett volna jelenjen a télen, de még mindig se híre se hamva. Viszont lábra keltek olyan pletykák hogy a játék a PC, PS3, és Xbox360-on kívül jönne Wii-re is.

Hirdetés

A hírek szerint az Atari azért döntött a Wii-s verzió melett is mert a játékuk főként ügyességi elemekre fog épülni és a Wii különleges irányítását remekül ki lehetne használni a túlélő-horror játékukban. Egyes pletykák szerint az Alone in The Dark novemberben indulna, bár még semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett az Atari részéről, viszont hamarosan a kiadó új információkkal fog szolgálni több új játékukról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)