Hirdetés

Alpha Protocol 2 - az Obsidian szívesen csinálná

|

Az Obsidian ügyvezető igazgatója, Feargus Urquhart azt nyilatkozta, hogy boldogan állnának neki az Alpha Protocol 2 fejlesztésének.

Hirdetés

 

Az Alpha Protocol nem aratott osztatlan sikert, és ezt a fejlesztők is érzékelik. Feargus Urquhart egy interjúban beismerte, hogy voltak olyan részei a játéknak, amiket jobban csinálhattak volna.

Negatívumként említette például a fedezékrendszert, de elismerően nyilatkozott többek között a történetről és a karakterekről. Elárulta, hogy ugyan nem készítik jelenleg az Alpha Protocol második részét, de szívesen fogna bele annak fejlesztésébe, és hiszi, hogy az jobban sikerülne. Az Obsidian jelenleg a Dungeon Siege III fejlesztését végzi, és a napokban adták ki a Honest Hearts DLC-t a Fallout: New Vegas-hoz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)