Hirdetés

Alpha Protocol 2 - nem az Obsidianon múlik, a Kickstarter nem lehetőség

|

Az Obsidian egyik illetékese elárulta, hogy ők szívesen elkészítenék az Alpha Protocol folytatását, de a döntés nem az ő kezükben van.

Hirdetés

Elfoglaltak manapság a kaliforniai fejlesztőstúdió dolgozói, ugyanis amellett, hogy a South Park: The Stick of Truth-on dolgoznak, lassacskán a szintén igéretes Project Eternity munkálatait is megkezdik.

Köztudott, hogy utóbbira egy Kickstarter projekt formájában gyűjtötték össze a pénzt, ezt viszont nem játszhatják el egy már meglévő IP-vel, árulta el Chris Avellone, az Obsidian játékdizájnere.

"Próbáltam az emberek tudtára adni, hogy a Kickstarter nem arra való, hogy más franchise-a számára gyűjtsünk. Az Alpha Protocol a Sega tulajdonában van, a Dungeons and Dragons meg például a Hasbróéban. Ez más tészta."

"Szeretnénk folytatást csinálni ezen játékoknak, amiken annyit dolgoztunk, de ez gyakran nem rajtunk múlik, ráadásul nem egy olyan dolog, amit Kicstarteren keresztül meg tudnánk valósítani, és hogy őszinte legyek, nem is látok más módot a megvalósításra."

Az Alpha Protocol tehát egyelőre folytatás nélkül marad, de ha a jogokat tulajdonló kiadó is azt akarja, még kisülhet belőle valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)