Hirdetés

Alpha Protocol - A Man Alone trailer

|

Kifejezetten hangulatos trailert lőtt fel a világhálóra az Obsidian és a Sega kettőse.

Hirdetés

Alig néhány órája tudtuk meg, hogy most már (remélhetőleg) végleges megjelenési dátumot kapott a világ első kém-RPG-je. Mivel május vége, június eleje nincs annyira telezsúfolva, mint a mácius, az időzítés akár pozitív hatással is lehet a majdani eladásokra.



Az Alpha Protocol legnagyobb erénye a szerepjátékok terén mindeddig gyakorlatilag kihasználatlan idősíkban és környezetben rejlik, ugyanakkor már most mérget vehetünk rá, hogy boldog-boldogtalan, újságíró és játékos egyaránt a Mass Effect sorozathoz fogja méricskélni. Ennek oka a hasonló játékmechanikában keresendő.



Őszintén megvallom, az E3-ra kiadott rendermozit leszámítva eddig kevés olyan álló-, vagy mozgóképes anyagot láttam a játékról, amit meggyőzőnek mondtam volna. Az új trailer azonban már akkor is felkeltette volna érdeklődésemet az Alpha Protocol iránt, ha eddig nem követtem volna nyomon sorsát. Mind a látvány, mind az animáció észrevehető minőségi javuláson esett keresztül az elmúlt hónapok során. A szinkron profinak tűnik, a párbeszédek hibátlanságára pedig garancia Chris Avellone személye, akinek ugyebár a kultikus Planescape: Torment miatt tartozunk örök hálával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)