Hirdetés

Alpha Protocol - Az Obsidian nagy dobásra készül

|

A Neverwinter Nights 2 és a KotOR II játékokról ismert Obsidian bemutatta legújabb projektjét, az Alpha Protocol-t.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment már bebizonyította, hogy értenek a minőségi játékfejlesztéshez: a kiváló Nevewinter Nights 2 és kiegészítője, a Mask of the Betrayer, illetve a Knights of the Old Republic II után nem véletlenül bízta meg őket a SEGA egy Aliens RPG munkálataival. Mint időközben kiderült, a srácok az alienvadászat mellett belefogtak egy új projektbe is. Az Alpha Protocol címet kapott akció-szerepjáték napjaink egy titkosügynökének szerepében vet bele a fordulatos történetbe, s az ígéretek szerint mindenki olyan stílusban tolhatja, ami neki leginkább fekszik - a lopakodás és szabotázs kedvelői ugyanúgy tudnak érvényesülni, mint a golyószóróval rambózók. Hangzatos szavakból sincs persze hiány. Az Obsidian szerint a párbeszédrendszer Mass Effect magasságokba emelkedik, egy már lezajlott dialógust például nem ismételhetünk meg újra, minden az első alkalmon múlik, valamint befolyással lehetünk karakterünk mimikájára is. A maga 10 fő képességével és azok 10-10 rangjával a skill system leginkább a Fallout játékokhoz hasonlítható, s nem lesz hiány a nőkből sem, több tucat dekoratív leányzó várja, hogy "baráti csevelybe" bonyolódjunk vele. Az ígéretek tehát szépek, várjuk szeretettel az első képeket.

 

 

neverwinter.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)